Loading color scheme

Jazz και έθνικ ήχοι σήμερα 5/10

Η επιστροφή της Ευδοκίας Πρέκα (4-6μμ) και το ντεμπούτο της εκπομπής Tsilly Borders (6-8μμ)  ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της ημέρας. 

Το λαικό ρητό "αν δεν ανέβηκε στο insta δεν συνέβηκε ποτέ" , παραλίγο να στοιχίσει το εξαιρετικό ντεμπούτο του Firmani στο χτεσινοβραδινό 8-10μμ, αλλά σε ραδιοφωνικό επίπεδο όλα πήγαν πρίμα. Λίγο νωρίτερα, στο 6-8μμ ο dj Jesvs Lo5t μοίρασε beatmaking "γνώση" και σωστά hip hop vibes υπενθυμίζοντας τον "εκλέκτικ" χαρακτήρα του avopolisradio.gr 

Σήμερα, επιστρέφουμε στα   ζωντανά μικρόφωνα με το καθημερινό Incoming του Δημήτρη Λιλή (12-2μμ), αρκετές νέες κυκλοφορίες και αναφορά στα καλύτερα meme από την χτεσινή διακοπή των social media. 

Λίγο αργότερα, στο καθιερωμένο της 4-6μμ η αγαπητή Ευδοκία Πρέκα, άτυπη πρέσβης της παγκόσμιας ανεξάρτητης μουσικής σκηνής, παρουσιάζει νέες ή καλά κρυμμένες κυκλοφορίες από κάθε γωνία του κόσμου (πάντα με μία ιδιαίτερη αγάπη για την Αφρική) και προετοιμάζει το έδαφος για το ντεμπούτο του νέου μας παραγωγού Γιώργου Τσιλτσίδη. 

Τα  "Tsilly Borders" κάθε 1η και 3η Τρίτη του μήνα (6-8μμ) καταργεί τα δεσμευτικά ανθρώπινα σύνορα και αναδεικνύει την οικουμενική, ενωτική δύναμη της τέχνης, με ολόφρεσκες κυκλοφορίες και χαμένα διαμάντια του χθες από μια δισκοθήκη  με έθνικ χαρακτήρα. 

Ανανεώνεται κάθε Παρασκευή:

Ακούστε τη λίστα στο Spotify

 

poweredbymixcloudpro