Loading color scheme

Το Τέλειο Warm Up: LEX

Επαγγελματίες DJs απαντούν στο ερωτηματολόγιο του Δημήτρη Λιλή και δειγματίζουν τον ήχο τους μέσα από το συνοδευτικό mixtape. Για το μήνα Νοέμβριο καλεσμένος στο στούντιο ο LEX, ώρες πριν παρουσιάσει το υβριδικό dj set του στο Ρομάντσο, στα πλαίσιο της διοργάνωσης ΜΟΥΣΙΚΟΡΑΜΑ.

Ο Lex aka Αλέξης Ανδρικόπουλος απολαμβάνει μια διαφορετικού είδους διεθνή αναγνώριση τελευταία. Με την βοήθεια και του καλού του φίλου Bengoa έχει αρχίσει να γράφει χιλιόμετρα σε clubs ανα την υφήλιο ενώ μια τριάδα από επιδραστικά disco house labels όπως η Leng Records (side label της Claremont 56) η Delusions Of Grandeur (side label της Free Range) και ασφαλώς η B2, είναι σε μηναιία βάση στα εισερχόμενα και εξερχόμενα mail του, με κύριο θέμα τις επόμενες παραγωγές του. Είδε το «αληθινό φως» στο Άλσος κάποιο βράδυ των 90s και έκτοτε η ζωή του περιστρέφεται γύρω από την eclectic χορευτική μουσική όπως τα 12ιντσα από το Σικάγο και τη Νέα Υόρκη.

Πέρασε από το US house στο minimal, έπαιξε το tech house στα πρώτα six d.o.g.s. clubnights και σχεδόν μια τετραετία τώρα έχει στραφεί στον ζεστό disco house ήχο, όμως δεν είναι απαραίτητα αυτό το tag που χαρακτηρίζει τα dj σετ του. Στα danceflloor o LEX είναι υβριδική περίπτωση (όπως και το σετ που ετοιμάζει αυτό το Σάββατο στο Ρομάντσο στα πλαίσια της διοργάνωσης Μουσικόραμα) κυρίως γιατί την ίδια στιγμή που στο στούντιο δουλεύει  νέα μουσική με τον "balaeric-to-italo" θρύλο Dj Rocca ή βάζει στο Perfect Warm Up mix μας ακυκλοφόρητο remix του "Punta Allen" κομματιού του από τους Βρετανούς disco dons Faze Action, παράλληλα ετοιμάζεται για ένα ακόμη all nighter στο εδραιωμένο αθηναϊκό club Dybbuk μαζί με τον καλό του φίλο CJ Jeff.

Yeap, ο LEX θέλει απλά να σε βλέπει να χορεύεις και σαν διασκεδαστής που δηλώνει κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τον θυμάσαι την επόμενη μέρα. Ακόμα και αν την στιγμή που εσύ θα συνέρχεσαι από το hangover, αυτός θα προσθέτει πινελιές σε underground disco house jams εμνευσμένα από τον ζεστό αμερικάνικο ήχο και θα τα δειγματίζει σε μερικά από τα πιο σεβαστά ανεξάρτητα labels.  Απόλαυστε τον στο σχετικό Warm Up ερωτηματολόγιο-κουβέντα και μην χάσετε την εμφάνιση του στο ΜΟΥΣΙΚΟΡΑΜΑ του Σαββάτου στο Ρομάντσο. 

Ανανεώνεται κάθε Παρασκευή:

Ακούστε τη λίστα στο Spotify

 
 

poweredbymixcloudpro