Loading color scheme

Το Τέλειο Warm Up: Μάριος Βισβίκης aka Super Mario

Επαγγελματίες DJs απαντούν στο ερωτηματολόγιο του Δημήτρη Λιλή και δειγματίζουν τον ήχο του μέσα από το συνοδευτικό mixtape. Στο πρώτο session του 2024, καλεσμένος στο στούντιο ο πολυπράγμων Μάριος Βισβίκης aka Super Mario, λίγο πριν μοιραστεί την σκηνή Στέγης με τον ambient θρύλο Laraaji.

Οτιδήποτε θα ήθελες να έχει ο επι χρόνια αγαπημένος DJ της πόλης σου πoυ είναι αρκετά αφοσιωμένος ώστε να δισκοθετεί παραπάνω από 25 χρόνια, βρίσκονται στον Super Mario. Yeap, ο Μάριος Βισβίκης έχει το απόλυτο from music nerd to DJ entertainer πακέτο. Για αρχή έχει ακολουθήσει τον πρώτο και παραδοσιακό κανόνα του oldschool djing, δηλαδή το nickname του, Super Mario παραπέμπει σε ήρωα, έτσι όπως συνηθιζόταν όταν ξεκινούσε η τέχνη του club djing στην Αμερική. Επιπλέον, έχει διαλέξει το αγαπημένο του είδος μουσικής, την ambient και έχει δικαίωμα να άκουει με προβληματισμό όσους λένε «τα ακούω όλα, τα μαζεύω όλα και τα παίζω όλα». Ο Μάριος δεν τα ακούει όλα, μαζεύει επι χρόνια ambient δίσκους, τόσους που τελευταία μάλιστα δημιουργεί και ανάλογη μουσική ή ανάλογα όργανα και είναι μόνο δίκαιο που την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου θα ανοίξει την εμφάνιση του Laraaji στο Stegi Radio Takeover τρίημερο.

Είναι ο τύπος που θα του πεις «γουστάρω disco» και θα σου παίξει από σπάνιο Italo disco dig σαν αυτά που ακούστηκαν στο σετ των Nu Genea μέχρι τον δεύτερο ξάδερφο του Todd Terje στη Νοβρηγία, ο cool DJ που από τα after party προτιμά τα sound bath και από τα καλοκαιρινά DJ tour προτιμά τα yoga retreat τρίημερα χώρις αυτό να σημαίνει ότι δεν γεμίζει το καλεντάρι του με σετ σε hot spot της πόλης όπως ο Κύριος στην Μαβίλη και η Φάλαινα στην Ασκληπιού ή τα καλοκαίρια δεν κρατάει στον αέρα το Μπικίνι των Σπετσών. Ουσιαστικά, είναι αυτός ο τύπος που βούτηξε στον ωκεανό του ήχου από τόσο μικρός που πλέον, έχοντας καλύψει το μεγαλύτερο μέρος των μουσικών αναζητήσεων, βρήκε την «ηρεμία» του σε κάθε εκδοχή του αναλογικού και χειροποιήτου ήχου, πράγμα που δικαιολόγει αφενός την τόσο ενδιαφέρουσα κουβέντα μας και αφετέρου το πρώτο τέλειο warm up selection της σειράς.

https://mariosvisvikis.bandcamp.com/

https://www.instagram.com/bali_yoga_shala/

 

Ανανεώνεται κάθε Παρασκευή:

Ακούστε τη λίστα στο Spotify

 
 

poweredbymixcloudpro