Loading color scheme

Το Τέλειο Warm Up: George Zambas (Street Outdoors)

Επαγγελματίες DJs απαντούν στο ερωτηματολόγιο του Δημήτρη Λιλή και δειγματίζουν τον ήχο τους μέσα από το συνοδευτικό mixtape. Σε αυτό το επεισόδιο ο Γιώργος Ζάμπας των Street Outdoors.

Ενώ θα περιμένω να μου ονομάσετε ένα πιο hot και με ζήτηση Dj crew από τους Street Outdoors αυτή την εποχή, επιτρέψτε μου να γράψω 2-3 αράδες για τον Γιώργο Ζάμπα aka Jose Amba για αυτούς που ξέρουν ή o jockey από τους Street Outdoors για όσους βρέθηκαν μαζί με άλλες 7!!! - Επτά - χιλιάδες κόσμου στον Λυκαβηττό ένα βράδυ του Μάη, λίγο πριν την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού.  

https://www.instagram.com/p/Cs1fNrfIPkz/ 

Ο παίχτης που μπήκε στην ηλεκτρονική μουσική φάση με τον σωστό τρόπο και από stage manager στις πρώιμες Reworks Festival διοργανώσεις μέχρι resident dj σε μαγαζιά που έπρεπε να κουβαλάει τα βινύλια του (Zenit - Θεσσαλονίκη , Άστρον -r.i.p.- Αθήνα) έγραψε 10.000 ώρες πριν ξεκινήσει την αναρρίχηση στο εγχώριο dance στερέωμα, είναι ένας τύπος που μελετάει καθημερινά την μουσική του, έχει την αισθητική του γραφίστα σαν βίο παράλληλο και γενικά ξέρει να το ζει. Ο Γιώργος Ζάμπας, είναι το βασικό μέλος μια παρέας που ξεκίνησε να κάνει BBQ - Dj hang outs σε μια ταράτσα στην Θεσσαλονίκη 11 χρόνια πριν και πλέον "κουβαλάει" την ταμπέλα του ιδανικού dj crew - διασκεδαστή σε ολόκληρη την χώρα, χωρίς παράλληλα να χάνει στο ελάχιστο την όρεξη του για καλή χορευτική μουσική. 

Από τους ελάχιστους καλεσμένους που "πίστεψε" και υπηρέτησε ιδανικά το Warm Up στον τίτλο της ενότητας, η κουβέντα αλλά και η γενικότερη υπεύθυνη στάση που διατηρεί πλέον σε κάθε πόλη ή σε κάθε stage που εμφανίζεται αποδεικνύου αυτό που για χρόνια ήταν γνωστό στην πιάτσα. Tόσο ο Jose όσο και οι SO ξέρουν πως να "ζυγίσουν" ένα κοινό -χιλιάδων πλέον- και να τους προσφέρουν το σωστό party. Από την ιδανική αναλογία που θέλει  party house classics να μιξάρονται με τα νέα χορευτικά υποείδη και από την B-side γνώση και εμπειρία που έχει ο ίδιος  (που έδωσε σαν favorite djs τους Craig Richards και Dj Harvey) αλλά και ολόκληρο το crew των Street Outdoors, όλα με κάποιον μαγικό τρόπο δένουν γλυκά σε κάθε σετ, σε κάθε διοργάνωση και το brand της ομάδας μεγαλώνει οργανικά. Ίσως απλά γιατί οι S.O. ξέρουν τι σημαίνει να κάνουν το σωστό (do the right thing) όταν το πράγμα έρχεται σε event planning και διασκέδαση. 

Απολαύστε 35 λεπτά μιας γεμάτης κουβέντας και άλλα 40 από ένα εξαιρετικό selection και ακολουθήστε τους Street Outdoors για το επόμενο "cool" party. 

 

Ανανεώνεται κάθε Παρασκευή:

Ακούστε τη λίστα στο Spotify

 
 

poweredbymixcloudpro