Loading color scheme

Το Τέλειο Warm Up: The Dreamer (Purple Night)

Επαγγελματίες DJs απαντούν στο ερωτηματολόγιο του Δημήτρη Λιλή και δειγματίζουν τον ήχο τους μέσα από το συνοδευτικό mixtape.

 
Ο Σωτήρης Τρέχας (στα αγγλικά Τrechas άρα Τρίχας όπως καταλάθος τον προλογίζω στο podcast intro) «τρέχει» ένα από τα μακροβιότερα clubnight της πόλης, βλέπε Purple Night που το Σάββατο 29 Ιουλίου επιστρέφει με special guest τον Severino από τους Horse Meat Disco στο 6 D.O.G.S.. Οι late 00s early 10s γενιές των ravers ίσως τον θυμούνται σαν resident των θρυλικών Yes It Does!! Sure It Does!! parties ενώ λίγο πριν σταματήσουν τα YID events, ο The Dreamer είχε βάλει μπροστά το ever evolving όραμα του για μια σειρά από brands που ενώνουν το design, τις εκδόσεις, την μόδα και ασφαλώς την μουσική. 
 
Από το πάντα cool Neon Raum outlet μέχρι το Dream Color εκδοτικό του ντεμπούτο και το in your face περιεχόμενο του περιοδικού Fluffer Everyday, η περσόνα Dreamer εμπνέεται και πραγματικά εκφράζεται κυρίως όταν πατάει το play και μετά από πολύωρα σετ καταλήγει με μουδιασμένα δάχτυλα απο το στρίψιμο των knobs στον μίκτη. H DJ φύση του, είναι η αφετηρία για το μεγαλύτερο μέρος των υπόλοιπων δραστηριοτήτων του και είναι αρκετά τυχερός να συνεχίζει για παραπάνω από δέκα χρόνια τώρα να διοργανώνει Purple Night events με τους day one φίλους του, τo δίδυμο Wrapped In Plastic και τον Denis D’Or. 
 
Σαράντα επτά λεπτά κουβέντας θα μπορούσαν να είναι μόνο το ζέσταμα μιας σχεδόν κοινής μουσικής πορείας στο partylife της Αθήνας, αλλά ελπίζω αφενός να καταγράψαμε τα βασικά και αφετέρου (ακριβώς όπως συνεχίζουν να κάνουν τα events της ομάδας του και τα σετ του) να γεφυρώσαμε τις σκέψεις, τους προβληματισμούς και τo celebration of life που διακρίνει την DJ φρουρά των παιδιών που συγκινούνται ακόμα με τα πρώτα arpeggiator από το "Dancing On My Own" της Robyn και το νέο αίμα. 
 
 
Tracklist: 

Let Go (Tagavaka Extended Mix) - Jon Gurd
Binary (Original Mix) - Digitalism
Past Life (Extended Mix) - Tinlicker
Lima - Yo Speed
Poye Loco (Original Mix) - Alan Dixon
Nymber - Eversines
Dervish - Simian Mobile Disco
Hungry Child (KiNK Mix) - Hot Chip
Lighter Than Love (Braxton Extended Mix) - Rhodes & Steven Weston
 

Ανανεώνεται κάθε Παρασκευή:

Ακούστε τη λίστα στο Spotify

 
 

poweredbymixcloudpro