Loading color scheme

To Τέλειο Warm Up: METAMAN

Ο Μetaman με την ιδιότητα του DJ συνομιλεί με τον Δημήτρη Λιλή και παρουσιάζει το ιδανικό warm up mix λίγο πριν το αποψινό κοινό τους DJ σετ στο υπόγειο της πιτσαρίας Crust. 

Photo credit - Γιάννης ΙΟΝ Παπαϊωάννου

Σε αναζήτηση λέξεων για το ταλέντο και την μουσική περσόνα του METAMAN. Πλέον, λιγότερο αινιγματικός από την γνωριμία μας πίσω στο 2020 και σίγουρα πιο εξωστρεφής αλλά με την ίδια όρεξη του να συζητήσει και να μοιραστεί νέα μουσικά tips από τις εποχές του Won Ton radio show στο Avopolis Radio. Στην ενότητα Warm Up συνομιλούμε για πρώτη φορά με την ιδιότητα του σαν DJ, δηλαδή τον εναλλακτικό τρόπο με τον οποίο περιφέρει και μοιράζει κέφι και εγκεφαλικά ηλεκτρονικά beats, το brand name ΜΕΤΑΜΑΝ, ίσως ένα από τα ισχυρότερα και πλεόν δημιουργικά στην εγχώρια ηλεκτρονική σκηνή. 

Μέρες πριν την εμφάνιση του στο ADD Festival και ώρες πριν το πρώτο μας κοινό DJ set στο υπόγειο της πιτσαρίας Crust, βρήκαμε την ευκαιρία να χαρτογραφήσουμε την Αθήνα τη νύχτα, να ανταλάξουμε τις νέες μας μουσικές επιρροές από την Ελλάδα και το εξωτερικό (βλ. Poor j'darr, James Shinra, Ben Pest και Aloka), να φιλοσοφήσουμε σε κοινωνικό επίπεδο το επάγγελμα του DJ κοντά στα 40 και να επιβεβαίωσουμε την μεγάλη επιστροφή των Breaks, του Acid και της EDM. 

Στο δε Warm Up Mix, ο Θωμάς απλώνει αναλογικό goodness με acid ψεγάδια και σπασμένα beats και όλα δείχνουν ότι το αποψινό σετ επιβάλλεται να περάσει πρώτα από τον εγκέφαλο και μετά να χορέψει το σώμα. Enjoy. 

Παρασκευή 28 Απριλίου, στις 23.00, METAMAN & Δημήτρης Λιλής DJ set στο υπόγειο της πιτσαρίας Crust, Πρωτογένους 13. 

 

 

 

Ανανεώνεται κάθε Παρασκευή:

Ακούστε τη λίστα στο Spotify

 
 

poweredbymixcloudpro