Loading color scheme

Συνέντευξη Podcast: METAMAN

Η Άννα Γεωργάτου συνομιλεί με τον Θωμά Γουναρόπουλο aka METAMAN, επιμελητή του Αγοραφοβικού Φεστιβάλ 2024, του «μεγαλύτερου σπιτικού πάρτι που έχει διοργανώσει ποτέ κανείς».

Ένα φεστιβάλ «χωρίς πανώ, χορηγούς, λεντοοθόνες, τοτέμ και διαφημίσεις» με όλη την αθηναϊκή μουσική που θες σε δύο μέρες, Regressverbot με 3 original μέλη στο line up σε ένα σετ εφ’ όλης της ύλης -για να απαντήσουμε στα δεκάδες μηνύματα που λαμβάνουμε-, Victory Collapse που μετά την ευλογία του Mark E. Smith επανενώνονται με την ευλογία και την προτροπή του Θωμά Γουναρόπουλου και του ΑΦΦ24, η παρέα Sci Fi River, Penny DJ Pitsouni, Expe με τον γνωστό γυναικείο τσαμπουκά στη σκηνή, Larry Gus που μας έλειψε, Eddie Dark που δεν χορταίνουμε να βλέπουμε, Krista Papista σήμα κατατεθέν πλέον του Αγοραφοβικού, οι «Stereolab της Ελλάδας» Tropical Geometry, καυστικοί και αστείρευτοι Lost Bodies, Dramachine που ανυπομονούμε να ακούσουμε, spoken word μαγεία από την Αλεξάνδρα Επίθετη, γλυκιά pop από την Ολίνα και τον Ευριπίδη, Molyneaux+AgathaVassilina και Echo Tides που στήνουν τον χορό, Dolly Vara, Kristof και Sam Albatros με εμφανίσεις που εγγυώνται κάτι παραπάνω από μουσική. 

Σκυτάλη του curating στον METAMAN που -εννοείται- με πυλώνες τεράστιους ηλεκτρονικούς – Λένα Πλάτωνος και Κ. Βήτα- και δομή γνωστή από πέρσι ενώνει εκπροσώπους κλασικούς και σύγχρονους της ηλεκτρονικής σκηνής, της indie και της rap, κιθάρες και ρίμες που «φτύνονται σε ρυθμό πολυβόλου» με απαγγελίες, performances και σχήματα-φωτιά. 

Punk projects, fem rap, queer activists, performers, synths, electronica, indie, punk, pop σε ένα φεστιβάλ στο οποίο ακόμα και τα burgers μας θα ψήνει ένας άνθρωπος (Fahd Kassem, Guerilla Chef Burgers) που έχει σχέση με την μουσική. Στο “τιμόνι” ο Θωμάς Γουναρόπουλος με μια εμφάνιση έκπληξη στο κλείσιμο του φεστιβάλ που θα ενώσει όλη την ομάδα σε ένα ξέφρενο «σπιτικό» πάρτι.

Αυτά και άλλα πολλά ακούστε τώρα σε ένα podcast-απάντηση σε κάθε ερώτηση που έχει απομείνει σχετικά με το ΑΦΦ24 και ύστερα από αυτό ραντεβού στο ΠΛΥΦΑ σε ένα θέαμα στο οποίο δεν υπάρχει «απολύτως τίποτα που θα μπορούσε να μας αποσπάσει από την μουσική»!!

 

Αγοραφοβικό Φεστιβάλ 2024 - ΙNFO

Τοποθεσία:
ΠΛΥΦΑ, Κορυτσάς 39, Βοτανικός

Ημερομηνίες: 20 & 21 Σεπτεμβρίου 

Ώρες: 19.00 - 00.00

20/9/24 | 1η Αγοραφοβική Μέρα
Κ. Βήτα, Echo Tides, Penny+Sci-Fi River, Eddie Dark, Kristof, Larry Gus, Dramachine, Evripidis and His Tragedies, Molyneaux+Agatha, DJ Pitsouni, Στέλιος Λαλούσης

21/9/24 | 2η Αγοραφοβική Μέρα
Regressverbot, Λένα Πλάτωνος, Lost Bodies, Dolly Vara, Krista Papista, Vassilina, Ολίνα, Expe, Victory Collapse, Α. Επίθετη, Tropical Geometry, Metaman

H προπώληση συνεχίζεται ΕΔΩ 

Facebook event

 

Διαβάστε επίσης:
Το Αγοραφοβικό πλησιάζει: Οι ώρες εμφάνισης των 24 acts του φεστιβάλ
Η Εύη Παπαγιάννη φτιάχνει την ανεπίσημη playlist του Αγοραφοβικού Φεστιβάλ

Ανανεώνεται κάθε Παρασκευή:

Ακούστε τη λίστα στο Spotify

 
 

poweredbymixcloudpro