Loading color scheme

New Music Weekly: Givin’Up

in SOUL

Ο Άγγελος Κυρούσης ξεχωρίζει κάθε εβδομάδα τις καλύτερες νέες κυκλοφορίες και τις παρουσιάζει μέσω podcast, Spotify playlist και YouTube videos. Πατήστε play.

Να που βρίσκουμε τα πατήματα μας, δε θέλουμε άλλωστε να εκθέσουμε και το φίλτατο Δημήτρη Λιλή για τη σύμπραξη σε αυτό το μετερίζι, φίλες και φίλοι, New Music Weekly 83, με τον Άγγελο Κυρούση.

Στο νέο μας επεισόδιο επιχειρήθηκε μια ισορροπία μεταξύ πολυπολιτισμικού, πάνω στο τρίπτυχο που μας αρέσει, τουτέστιν soulful, jazz και rap και κομμάτια, με τις λοιπές προσμίξεις να τα ανεβοκατεβάζουν στις εντάσεις.

Εδώ το Spotify. 

1. James Massiah - Hot Forever (Levels)

True Romance λέγεται το EP του λονδρέζου ποιητή και μουσικού James Massiah,  που ενδεχομένως να γνωρίζετε από το  NTS, αλλά και από προηγούμενο New Music Weekly,  εδώ στο "Hot Forever" υπογείως χαουζάρει.

2. Jawnino - It's Cold Out (Extended Mix) (True Panther Records)

Παραμονή στο Νησί και στο Λονδίνο μιας και ο Massiah συμμετέχει στο 40 του Jawnino,  όχι όμως στο "It's Cold Out" που έπαιξε, μια μικρή ιδέα για το rap/grime  του εν λόγω κουκουλοφόρου.

3. LCSM / Allysha Joy - Givin' Up (Shall I Bruk It Mix) (Super-Sonic Jazz)

London Brok Boogie, jazzy broken beat από τους  Likwid Continual Space Motion  που οσονούπω θα ενταχθούν σε κάθε club-ίστικο σετ που σέβεται τον εαυτό του.

4. Cavalier / Eric Jaye - Can't Leave It Alone (Backwoodz Studios)

Η Backwoodz του Billy Woods,  o χαμηλόστροφος underground hip hop πήχυς παραμένει ψηλά στη σύμπραξη Cavalier  και Eric Jaye.

 

5. Balam - Caravana Planetaria (Club Mix) (Measured)

Αργεντίνικα tribal κρουστά, σωστά γράφεται πως θα εκτιμάτο από τον Weatherall, οπότε πως να παραλήψεις latin ρίζες που τριπάρουν τους clubbers.

6. Apifera - Theodore Marmalade (Stones Throw)

Οι τέσσερις Apifera βάλθηκαν να μπλέξουν soft psych με  jazz κι εφόσον η Stones Throw υποστηρίζει, όλα θα πάνε καλά.

7. Menahan Street Band / Roge - Mis Filos (Diamond West)

Και να ο τρόπος για να πάμε στα «δικά μας», με το φλέγμα της  νέο-soul  να  βουτά στα βραζιλιάνικα νερά, οι παλιόφιλοι Menahan Street Band βρίσκουν στη φωνή του. Rogê τον ιδανικό φίλο.

8. Orquesta Akokan - Con Licencia (Daptone)

Σαλαμ Αλέκουμ, Αλέκουμ Σαλάμ και επιστροφή για το λατίνικο δυναμίτη της Daptone, τους Orquesta Akokan στο Con Licencia από το επικείμενο νέο τους LP.

9. Rosa Brunello/Tamar Osborn/Yazz Ahmed/Anna Bassy/Enrico Terragnoli/Luca Tapino/ Nia Andrews/Tommaso Cappellato/Marco Frattini - It's All For You (Domanda Music)

H Ιταλίδα κοντραμπασίστρια Rosa Brunello με ωραία παρέα, μεταξύ αυτής η Tamar Collocutor Osborne αλλά και η Yazz Ahmed, φρεσκάρει και ξαλαφρώνει με τα jazzy μπερδέματα της.

10. Catherine Graindorge (feat. Simon Huw Jones) - Orpheus' Head (tak:til)

Τι κι αν δε βρήκατε εισιτήρια για το περιβόητο performance του Nick Cave,  το βιολί της Catherine Graindorge παίρνει το κεφάλι του Ορφέα και σωριάζει τη λύρα του.

Ανανεώνεται κάθε Παρασκευή:

Ακούστε τη λίστα στο Spotify

 
 

poweredbymixcloudpro