Loading color scheme

Summer Packing: ένα καλοκαιρινό podcast για τη βαλίτσα

Η Άννα Γεωργάτου πακετάρει μουσικές για τις καλοκαιρινές διακοπές. Πατήστε play, stop, next, repeat μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Τελευταίο καλοκαιρινό podcast για τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού να το πάρετε μαζί, να το χωρέσετε σε βαλίτσες, sac voyage και λίστες, να το γεμίσετε με αμμουδιές, χαλίκια και αναμνήσεις, να το απολαύσετε σε θάλασσες, νησιά, βουνά, μπαλκόνια, αυλές και κλιματιζόμενα δωμάτια, να το «παίξετε» σε φίλους κι αγαπητικούς, να αποκοιμηθείτε με αυτό κάτω από ομπρέλες, μέσα σε αγκαλιές, πάνω σε αιώρες, καναπέδες και ψάθες μαζί με μωρά, παιδιά, λούτρινα παιχνίδια, σκύλους, γάτες, κολλητούς κι έρωτες.

Από τη soul της Αnohni και το μπαρόκ συναίσθημα των Blur, στον ευφυή «ερασιτεχνισμό» των Water From Your Eyes, στο DIY album και την no-fi 80’s punk των Sweeping Promises, από το θυμωμένο Social Lubrication των Dream Wife και το άλμπουμ-βότανο σε κάθε δυστυχία των Protomartyr, στην  τζαζ των  Pan Afrikan Peoples Arkestra,  στη δυστοπία του Blakaut και στα παραμύθια της PJ Harvey, από τα surf rock ριφάκια και τις ιστορίες των Being Dead στον ρομαντικό Lindstrøm και τον sui generis Vini Reilly.

Όλα εδώ φρέσκα και αχνιστά, 13 στον αριθμό, για να διαλέξετε ήχο, διάθεση, soundtrack στον χορό, να πατήσετε stop, next, repeat μέχρι τον Σεπτέμβριο που θα συναντηθούμε ξανά για να επιδοθούμε σε πολύωρες, βασανιστικές κι απολαυστικές αναλύσεις ήχων και στίχων.

Καλό μας Αύγουστο!

Ανανεώνεται κάθε Παρασκευή:

Ακούστε τη λίστα στο Spotify

 
 

poweredbymixcloudpro