Loading color scheme

Incoming Podcast: Τι δουλειά έχει ο Sillyboy στην Τουρκία;

Κάθε εβδομάδα ο Δημήτρης Λιλής επιμελείται και παρουσιάζει ένα podcast σχετικά με την ευρύτερη ποπ κουλτούρα. Στο 26ο επεισόδιο συνομιλεί με τον Sillyboy για όλα όσα του συμβαίνουν στην Κωνσταντινούπολη τα τελευταία 3 χρόνια.

Απόψε, Πέμπτη 16 Μαΐου 2024, οι Sillyboy's Ghost Relatives κάνουν το live ντεμπούτο τους στην Τουρκία. Και όσοι ξέρουν, μπορούν να καταλάβουν ότι για την συχνότητα με την οποία ο Sillyboy δούλευε σαν παραγωγός με ονόματα της εκεί μουσικής βιομηχανίας, το αποψινό λαιβ είναι μόνο η αρχή.

Για τον Χαράλαμπο Κουρτάρα aka Μπάμπη aka Sillyboy aka Sillyboy's Ghost Relatives αλλά και τη σχέση μας τα τελευταία 15 χρόνια οι συστάσεις περιττεύουν. Άλλωτε το FOMO και άλλωτε το "if you know, you know" συνοδεύουν τους λίγους πλην πιστούς και μυημένους στην μουσική του τέχνη. Ειδικά τα τελευταία 5 χρόνια, πρέπει κανείς να καταβάλει σοβαρή προσπάθεια για να προλάβει την δημιουργικότητα του. Από το λανσάρισμα των Sillyboy's Ghost Relatives στο Βρετανικό balaeric label Claremont 56, μέχρι το ραπ πρότζεκτ του με τον Ράκο και τώρα τις ολόφρεσκες grunge, ομιχλώδεις κιθαριστικές εμμονές του με τους νέους Relatives, ο δημιουργικός οίστρος του δεν λέει να σταματήσει. Όμως, όπως λέει και ο Παυλίδης, "ίσως δεν φτάνει μόνο αυτό..." και έτσι ο Μπάμπης μοιράζει εδώ και τρία χρόνια τους 12 μήνες ανάμεσα σε Κωνσταντινούπολη και Αθήνα υπόγραφοντας σαν παραγωγός, ενορχηστρωτής και δημιουργός μερικές από τις κυκλοφορίες που συνθέτουν το νέο εναλλακτικό κύμα στην σκηνή της Istanbul.

Εννοείται πως στα υπόλοιπα 33 λεπτά μοιράζεται μυστικά για το living is easy της πόλης, για το πως λειτουργεί η βιομηχανία εκεί, για το 24ωρο ενός music producer και yes!! επιτέλους μια ubercool Spotify λίστα με ότι συμβαίνει τώρα στην indie σκηνή της πόλης.

Ανανεώνεται κάθε Παρασκευή:

Ακούστε τη λίστα στο Spotify

 
 

poweredbymixcloudpro