Loading color scheme

Τα Εγχώρια Ep.4: Αφιέρωμα Athens Music Week 2024

Σε ένα επεισόδιο έκτακτης επικαιρότητας, η Εύη Χουρσανίδη και ο Άγγελος Κλειτσίκας συζητούν για το φετινό Athens Music Week που έρχεται στην Τεχνόπολη -αλλά και σε επιλεγμένα live venues της πόλης- από 22 έως 25 Μαΐου 2024.

Σε μια προσπάθεια καταγραφής, αποτίμησης αλλά και ανάδειξης ονομάτων και τάσεων, δύο συντάκτες του avopolis.gr κάνουν μια φορά τον μήνα ένα σύντομο recap του τι συμβαίνει στον ευρύτερο χώρο του "greek indie".

Στο 4ο, έκτακτης επικαιρότητας επεισόδιο αφιερώνουν μόλις 20 λεπτά στο AMW 2024, εστιάζοντας κυρίως στα live showcases του συνεδρίου και καλούν τον κόσμο να παρακολουθήσει τις ομιλίες και να στηρίξει την εγχώρια σκηνή.

Τι παραπάνω είναι τo Athens Music Week από ένα συνέδριο του εγχώριου music industry; Τα panels και οι ομιλίες αφορούν μόνο τους επαγγελματίες του χώρου; Τι ακριβώς είναι τα showcase live, ποιοι καλλιτέχνες συμμετέχουν και πού πραγματοποιούνται οι συναυλίες; Τι πόρτες μπορούν να ανοίξουν σε έναν καλλιτέχνη που συμμετέχει στο AMW; Πατήστε play.

Τα μονοήμερα εισιτήρια για τα live showcases του AMW κοστίζουν 10€, ενώ τα τριήμερα 20€. Το ίδιο ενιαίο εισιτήριο ισχύει για όλα τα live showcases του AMW σε Arch Club - Live Stage, Oddity και Gazi View. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ και προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας online εδώ. Περισσότερες πληροφορίες για το Athens Music Week εδώ.

Ανανεώνεται κάθε Παρασκευή:

Ακούστε τη λίστα στο Spotify

 
 

poweredbymixcloudpro