Loading color scheme

Loser’s Lament (10 φιλμικές ακροάσεις)

Το νέο podcast του Rock & Roll Circus, ανέτρεξε στα ράφια της δισκοθήκης, αναζητώντας μερικά outsiders και όχι) κινηματογραφικά θέματα και τραγούδια, με αφορμή τα επερχόμενα Oscars.

John Williams, Robbie Robertson, Laura Karpman, Ludwig Goransson και Jerskin Fendrix είναι οι φετινοί υποψήφιοι για το καλύτερο score, στα 96α βραβεία της Ακαδημίας, ενώ στην κατηγορία του τραγουδιού οι Dianne Warren, Mark Ronson / Andrew Wyatt, Jon Baptiste / Dan Wilson, Scott George και Billie Eilish / Finneas O’Connell θα αναμετρηθούν για το πολυπόθητο αγαλματάκι.

Όσο κλισέ κι αν κατέληξε η προηγούμενη φράση, το νέο podcast του Rock & Roll Circus, ανέτρεξε στα ράφια της δισκοθήκης, αναζητώντας μερικά outsiders (ή και όχι) κινηματογραφικά θέματα και τραγούδια, με αφορμή τα επερχόμενα Oscars.

Basil Kirchin, Piero Umiliani, Mal Waldron, Shorty Rogers, Lee Hazlewood, Peggy Lee, Tom Waits, Nicolas Cage, Don Julian και John Barry ως ένα τυχαίο, μη αξιολογικό ξεδιάλεγμα, ξεχωριστών θεμάτων και τραγουδιών, προφανών μα και δευτεροκλασάτων, που μπορεί να μην κατόρθωσαν να αποσπάσουν χιλιάδες βραβεία, αλλά τους αρμόζει μια θέση στα κιτάπια των OST συλλογών και αναφορών.

Ιστορίες από τα 50s και έπειτα, αποκηρυγμένες και μη, πρωτόγονες και στυλάτες, αμερικάνικες αλλά και ευρωπαϊκές, jazz, Blaxploitation, rock και λοιπές, άξιες καταγραφής για λογαριασμό του mixcloud αρχείου των MyPodcasts του Avopolis.gr.  Αν οι τίτλοι “Primitive London”, “Sweet Love, Bitter”, “Body Heat”, “Una Bella Grinta”, “Savage”, “Wild One” δε σας θυμίζουν πολλά, η συνέχεια στα ηχεία σας…

Υγ. Το παραπάνω pod θα μπορούσε να ξεπεράσει την εύλογή του διάρκεια και να έχει επιπλέον θέματα όπως τα Les Liaisons Dangereuses (T.Monk), Shadows (C.Mingus), Μ’Αγαπάς (Χειμερινοί Κολυμβητές), Short Eyes (C. Mayfield) κ.ο.κ.

Ανανεώνεται κάθε Παρασκευή:

Ακούστε τη λίστα στο Spotify

 
 

poweredbymixcloudpro