Loading color scheme

Incoming Podcast: Ο Αργύρης Λιόσης και η τέχνη της live φωτογραφίας

Κάθε εβδομάδα ο Δημήτρης Λιλής επιμελείται και παρουσιάζει ένα podcast σχετικά με την ευρύτερη ποπ κουλούρα. Στο 12ο επεισόδιο, καλεσμένος του ο Αργύρης Λιόσης, ένας από τους πιο δραστήριους φωτογράφους ζωντανών εμφανίσεων, μοιράζεται εμπειρίες, αναφορές και σκέψεις για την τέχνη του.

Σε απόσταση αναπνοής από τον Kendrick Lamar, την Rosalía, την Blessed Madonna, τους Badbadnotgood, τον Damon Albarn, τον Nick Cave, τον Iggy, τους Slipknot, you name it. Ο Αργύρης Λιόσης αυτοδιδάχτηκε την τέχνη της φωτογραφίας πάνω σε live κίνηση και έχει βρέθει για λογαριασμό και του Avopolis στην πρώτη γραμμή των σημαντικότερων μουσικών γεγονότων όχι μόνο της Ελλάδας αλλά ενίοτε και της Ευρώπης, βλέπε Primavera Festival.

Πιθανόν, ο μικρότερος των guests που έχω συνομιλήσει μέχρι τώρα αλλά μακράν ο πιο συγκεντρωμένος και τόσο αφοσιωμένος στις αναφορές του και στην τέχνη του. Γιατί όπως προλογίζω και στο σχετικό intro του δωδέκατου Incoming, σε μία δεύτερη ζωή (από αυτή που δεν έχω καταφέρει να ζήσω) θα ήμουν φωτογράφος, visual artist, whatever εικαστικό... ψυχεδέλεια να υπάρχει.

Για την ιστορία, τα credits στην φωτογραφία του άρθρου μου ανήκουν. 

Ανανεώνεται κάθε Παρασκευή:

Ακούστε τη λίστα στο Spotify

 
 

poweredbymixcloudpro