Loading color scheme

Incoming Podcast: Η τέχνη του digging βινυλίων

Κάθε Πέμπτη ο Δημήτρης Λιλής επιμελείται και παρουσιάζει ένα podcast σχετικά με την ευρύτερη ποπ κουλτούρα. Συμπαρουσιαστής του κάθε Πέμπτη του μήνα ο Άγγελος Κυρούσης.

*photo credit : Αργύρης Λιόσης

Το να συλλέγεις δίσκους είναι τρόπος ζωής, απλά ο Nick Hornby το έκανε βιβλίο και ο Stephen Frears με τον John Cusak το μετέφεραν στις μάζες. Η «τέχνη» στο κυνήγι των «σωστών» βινυλίων, η λογική πίσω από την ανάπτυξη της ενδιαφέρουσας δισκοθήκης αλλά και η εξέλιξη του συλλέκτη σε εν δυνάμει επιδραστικό digger -και προμηθευτή-, ικανό να δημιουργήσει νέα μουσικά trend σε τοπικές σκηνές, είναι τα θέματα που απασχολούν το εναρκτήριο επεισόδιο των Ιncoming podcast που θα ανεβαίνουν κάθε 3η Πέμπτη του μήνα με την συμβολή και του Άγγελου Κυρούση.

(Του δισκάδικου Rock & Roll Circus ντε, που έχει και Fall Sale αυτό το Που / Σου). 

Και όμως, υπήρξε συνάνθρωπος μας που έχασε 30 χιλιάδες δίσκους στις φωτιές και 2 μέρες μετά είχε επιστρέψει στις Digging συνηθειές του. Και όμως είναι everyday story να βρίσκει κανείς βινύλια στα 1 euro ράφια που έπειτα αλλάζουν χέρια για την δεκαπλάσια ή εκατονταπλάσια αξία και όμως υπάρχουν άπειρες ιστορίες ικανές να σου βγάλουν τον καφέ από τη μύτη, αλλά ας ξεκινήσουμε με τα βασικά γιατί έχουμε να βγάλουμε και σεζόν.

Άρα, ένας πρώτος rough οδηγός για τους φίλους του βινυλίου, ανοίγει την όρεξη για όλες τις ζουμερές συζητήσεις μουσικής ιστορίας που θα ακολουθήσουν. Μην ξεχνάτε να ακολουθείτε, να δίνετε το feedback σας για θέματα που θέλετε να μας ακούσετε να συζητάμε και ασφαλώς να μοιράζεστε τα Incoming podcast με τους φίλους σας.   

Το INCOMING ep. 03 στα Apple Podcasts. 

Ανανεώνεται κάθε Παρασκευή:

Ακούστε τη λίστα στο Spotify

 
 

poweredbymixcloudpro