Loading color scheme

New Music Weekly: Spaced Out

Ο Δημήτρης Λιλής ξεχωρίζει κάθε εβδομάδα τις καλύτερες νέες κυκλοφορίες και τις παρουσιάζει μέσω podcast, Spotify playlist και YouTube videos. Πατήστε play.

Οποιοσδήποτε και αν ήταν αυτός που με έβγαλε απότομα από την ζώνη μου τα ξημερώματα της Κυριακής στο Wild P της Σταδίου, God bless him. Μια φωνή από το υπερπέραν ακριβώς την ώρα που μίξαρα ένα ακόμη 00s classic που ξαναζεί μέσα από το Tik Tok, βρήκε την δύναμη να μου πει ότι ακολουθεί τις New Music λίστες μου και να μου ευχηθεί καλό κουράγιο (σαν να εννοεί καλά ξεμπερδέματα) με όλα τα Saturday Night χιτάκια. Αυτό και αν πόνεσε. Με έβγαλε από την spaced out ζώνη, έκλεισα το σετ με Oasis και φόρεσα την κουκούλα και τα ακουστικά για να επιστρέψω στο safety zone του New Music Weekly. Kαι κριβώς, επειδή το έχω ξαναζήσει, αυτή την εβδομάδα αποφάσισα να βάλω το disco groove λίγο πιο έντονα στο παιχνίδι.

Schoolboy Q - Funny Guy (Interscope Records)

Σε ένα rant εξίσου χορταστικό με αυτό του James Blake, ο Schoolboy Q έβαλε σε αξιολογική σειρά την δισκογραφία του και κατέληξη πως το ολόφρεσκο Blue Lips album του είναι το καλύτερο του. Θα μπορούσα να το υποστηρίξω μόνο και μόνο από το εναρκτήριο "Funny Guy". Άλλης κλάσης album.

 

Transmission Towers - Roller Skater 23 (Mr. Bongo)

Με διανομή από την Mr. Bongo, o Luke Una βάζει μπρος επιτέλους το E -Soul Cultura label του και αυτή είναι η πρώτη κυκλοφορία. Cosmic, UK funky discoooooo με κάποιον Mark Kyriako Kyriacou στην παραγωγή.

 

L’Imperatrice - Me Da Igual (Microqlima)

Ο αλγόριθμος τους λατρεύει και κάθε χρόνο (από την εποχή του avopolisradio.gr) η άνοιξη έρχεται πιο γρήγορα με την αέρινη disco pop των Γάλλων.

 

Joe Goddard - New World (Flow) feat. Fiorious (Domino)

Ένα από τα μάστερ μυαλά των Hot Chip επιστρέφει στις solo παραγωγές και αυτό είναι μάλλον το πιο soulful ή μήπως gospel house διαμάντι που δεν έχουν δισκογραφήσει οι Hot Chip. Υπέροχο και ας ξεκινάει σαν Erasure. Ή μήπως αυτό είναι που το κάνει υπέροχο;

 

Rigopolar, Disto Disco - Untitled (Tour De Infinite)

Ας κρύψω εδώ, λίγο μετά την μέση της λίστας, το κομμάτι που αρνείται να χάσει κάθε bar club μάχη στην οποία το έχω ρίξει εδώ και μερικές εβδομάδες. Disco βάθος όπως θα το έκανε ο Terje αν ζούσε στο Μεξικό.

 

Bolis Pupul - Kowloon (DEE WEE)

Ολόκληρο το Letter To Yu άλμπουμ τους Bolis Pupul είναι επιτέλους διαθέσιμο και το "Kowloon" έχει όλα τα χαρακτηριστικά που κάνουν ένα κομμάτι μεγάλο στα σετ των 2ManyDjs.

 

Deena Abdelwahed - Complain Ehua Remix (Infine)

Το πακέτο με τα remixes από το περσινό εξαιρετικό album της Deena Abdelwahed είναι επίσης εκεί έξω εδώ και σχεδόν ένα μήνα. Τα breaks της Ιταλίδας Ehua είναι πάνω στην ομορφιά του original είναι άπαιχτα.

 

Hannah Laing, Peaches - Fuck The Pain Away (Doof)

Το νέο μεγάλο όνομα της hard house επαναπροσδιορίζει την electropunk βόμβα της Peaches. Ουφ. Σημείωστε το όνομα της Laing, θα σας χρειαστεί.

 

Alexander Robotnick - Kiss Me Love Goodbye (Hot Elephant Music)

Ο μάστορας του Italo και του electro επιστρέφει με 8 χαρακτηριστικά Robotnick κομμάτια από τα οποία το "Kiss Me Love Goodbye" αφενός ταιριάζει στο λίγο πριν το φινάλε της λίστας και αφετέρου είναι εδώ και καιρό το πιο «πιασάρικο» Robotnick θέμα.

 

Kim Gordon - BYE BYE (Matador Records)

Γράφοντας για επικά φινάλε. "BYΕ ΒΥΕ" και Come on ασούμε, δεν γίνεται αυτή η γυναικά να βγάζει ακόμα τόσο κοφτερή και γ***τη μουσική και να είναι γεννημένη την ίδια χρονιά με τον πατέρα μου.

Ανανεώνεται κάθε Παρασκευή:

Ακούστε τη λίστα στο Spotify

 
 

poweredbymixcloudpro