Loading color scheme

New Music Weekly: Ενώ εσύ λιαζόσουν

Ο Δημήτρης Λιλής ξεχωρίζει κάθε εβδομάδα τις καλύτερες νέες κυκλοφορίες και τις παρουσιάζει μέσω podcast, Spotify playlist και YouTube videos. Πατήστε play.

Πάει καιρός. Έξι ολόκληρες εβδομάδες αποχή από την καταγραφή των νέων κυκλοφοριών σηκώνει διπλό επεισόδιο. Στο 058 κόλλησαν στα σετ μου κομμάτια που ούτε καν το φανταζόμουν και ήταν όντως κυκλοφορίες του διμήνου Ιούλιος - Αύγουστος. Κοινώς, κάθε Σεπτέμβρη που λέει και ο Φοίβος καταλαβαίνουμε ποια ήταν τελικά τα πραγματικά καλοκαιρινά anthems και η πιο essential δεκάδα αυτών ακολουθεί.

*Στο επόμενο επεισόδιο, αναμείνατε κυκλοφορίες αυτού του μήνα που μας επαναφέρουν στην αναμενόμενη ροή.

PLEASE FOLLOW, PLEASE SHARE. PEOPLE WHO SHOW YOU NEW MUSIC ARE IMPORTANT. 

 

1. Kelis - Milkshake 2.0 (Alex Wann Remix) - BMG

Ντεμπούταρε σε κάποιο από τα καλοκαιρινά σετ των Keinemusik στον Scorpio και μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου κόσμος και κοσμάκης έψαχνε ποιο είναι αυτό το remix του Milkshake που εμφανίζεται την σωστή στιγμή σε όλα τα cool dj set.

 

2. Róisín Murphy, Dj Koze - Can’t Replicate (Ninja Tune)

Αν θέλετε αφήστε την Róisín Murphy στην πυρά αλλά για όνομα, σώστε τον τεράστιο Dj Koze. Αυτό είναι το πιο μεστό ποπ πρότζεκτ του μέχρι σήμερα. Περισσότερα εδώ.

 

3. Dwells - Take Of Everything (kendrick x radiohead)

Ένας πιτσιρικάς, not ur average Dj, αφήνει αυτό το mash up του Kendrick με τους Radiohead στο Soundcloud σχεδόν 6 μήνες πριν και μέσα σε ελάχιστες μέρες με την βοήθεια και του Mark Ronson το "Take Of Everything" ξεπερνάει το 1 εκατομμύριο στο YouTube. Genius.

 

4. Ice Spice - Deli (UMG)

Μέσα προς τέλη Ιουλίου ντρόπαρει το Like…? της Ice Spice και αν είσαι από αυτούς που ξέρουν δεν γίνεται να μην σου τα έσκασε το bounce του "Deli".

 

5. Soubeiran, Idd Aziz - "Way Of Love" (Go Deeva Records)

Άλλος ένας μάρτυρας της Afro House κυριαρχίας. Ο Idd Aziz περκασιονίστας και η ανερχόμενη φωνή της χορευτικής σκηνής της Κένυα, συνεργάζεται με τον Soubeiran στο άκρως κολλητικό Way Of Love.

 

6. Verdo - Boulevardier (Hell Yeah)

Πρακτικά δεν υπάρχει κομμάτι που να χάνει στο Αυγουστιάτικο EP που κυκλοφόρησε ο cult disco ήρωας Verdo από την Αδριατική στο Ιταλικό label Hell Yeah. Με μπόλικο Ευρωπαϊκό support από DJs όπως ο Ivan Smagghe, το "Boulevardier" υπήρξε μακράν το πιο most shazamed κομμάτι στα σετ μου φέτος το καλοκαίρι. 

 

7. ASHRR - Talking In Your Sleep (Fernando’s Disco Dub)

Mε τις ευλογίες του Crazy P οι ASHRR από το L.A. υπογράφουν στην 20/20 Vision σαν συνεχιστές του DFA ήχου και στο single "Talking In Your Sleep" ο Dj Fernando από το Buenos Aires παραδίδει ένα υποδειγματικό Disco Dub remix.

 

8. Discotheque - "For your Love" -Kamma & Masalo edit (Rush Hour)

Στις αρχές του Αυγούστου η ολλανδική ετικέτα - δισκοπωλείο, Rush Hour τίμησε τα σχεδόν 10 χρόνια των Kamma & Masalo parties κυκλοφορώντας τους την Brighter Days συλλογή. Περίοπτη θέση στην συλλογή διατηρεί και το edit του στο Ολλανδοβελγικό disco classic "For your Love" των Discotheque από το μακρινό 1982.

 

9. Los Gauchos Collective - Togo Mogo (Andrew Stacey)

Ανύπαρκτο press promo για το πιο Avalanches κομμάτι που άκουσα φέτος το καλοκαίρι και συνόδευσε ουκ ολίγες μεσημεριανές σιέστες. Από που ήρθαν αυτοί;

 

10. Ryan Crosson and The Ridgewood Vanguard - Night Train (Frontier Recordings)

O Crosson συνήθιζε να συντροφεύει τις Visionquest - deep house περιπέτειες του συμπατριώτη του (από το Ντιτρόιτ) Seth Throxler και για όλους τους δικούς του λόγους τελευταία δείχνει να επιστρέφει σε πιο πειραματικές, πνευματικές και κατα βάση ambient φόρμες. Δύσκολα θα βρείτε πιο εγκεφαλική και back 2 mine σύνθεση για post clubbing διαλογισμό. Αστρικό.

 

Ανανεώνεται κάθε Παρασκευή:

Ακούστε τη λίστα στο Spotify

 
 

poweredbymixcloudpro