Σουβλάκια & Δίσκοι: Αυτό με τον Βασίλη Κυρίτση
Είναι έτοιμη η κοινωνία για να εισβάλλουν τα σουβλάκια σε όλα τα "σοβαρά" μπαρ της επικρατείας; Ο Βασίλης Κυρίτσης (παγκόσμιος bartender) σε αυτό το δεύτερο ΕΠΙΚΟ επεισόδιο έχει τις απαντήσεις.
Ο άρχων του after taste φίλες και φίλοι. Δυνατό χειροκρότημα για τον πρώτο guest της νέας σεζόν, τον ατρόμητο Βασίλη Κυρίτση. Τον μοναδικό Αθηναίο μπάρμαν - συνιδιοκτήτη (όποιος έχει περάσει "γεμάτα ζωή" βράδια στο "Clumsies" και το "Line" θα πρέπει να ξέρει) που μετράει 2 στα 50 καλύτερα bar του κόσμου και όμως θα τα αντάλλαζε για ένα τίμιο σουβλατζίδικο σε μια αυθεντική γειτονιά, με έναν ψήστη που ξέρει να ψένει σε "πλάκα", να φτιάνει "δυνατή κόκκινη σάλτσα" και κυρίως, "να ιδρώνει" όταν φοράει τη γνωστή "Palco" φανέλα με ράντα και λαιμόκοψη εν ώρα εργασίας. Έπικ επεισόδιο με την street σφραγίδα ενός έπικ καλεσμένου. Μία ολόκληρη ώρα και bonus, το φρέσκο πράμα από το εγχώριο underground rap.
Μεταξύ άλλων απαντάμε στις ενότητες
Ταιριάζει ο μπακλαβάς μετά από σουβλάκι;
Οι τρίχες της γιαγιάς έχουν μεγαλώσει γερά παιδιά;
Μπορεί να συνυπάρξει το σουβλάκι με τα κοκτέιλ, και πότε θα μπει το αγαπημένο μας φαγητό στις ευυπόληπτες μπάρες;
Ο ψήστης είναι υποχρεωτικό να φοράει φανέλα;
Πόσες πιθανότητες να έχει φάει κάποιος σουβλάκι πριν μπει σε μία μεγάλη τύπου δεξίωση σε μία επίσημη τύπου δεξίωση;
Στο Ρίο Αντίρριο για καλαμάκια αδέρφια, στο Ρίο Αντίρριο.. and if you don’t know, don’t worry..
Στη νέα ενότητα, "ιστορική αναδρομή" υπήρξε beef μεταξύ των θρυλικών σουβλατζίδικων Ομονοίας και Συντάγματος;
Και ποιος είναι ο πρώτος που έψησε σουβλάκια πάνω σε πλάκα;
Τέλος, είστε έτοιμοι για σουβλάκια και εγχώριο ραπ volume 2 ;
Come and get it. We got it.