Loading color scheme

Συνέντευξη Podcast: P. Thomas

Η Άννα Γεωργάτου συνομιλεί με τον Βαγγέλη Μακρή aka P. Thomas, με αφορμή το ντεμπούτο του άλμπουμ “Souvenirs Of A Past Life” που μόλις κυκλοφόρησε από την Inner Ear.

“CONGRATULATIONS. RUINED GENERATIONS” 

Πέμπτη απόγευμα που συναντήσαμε τον Βαγγέλη Μακρή στο στούντιο του Avopolis Radio και μας είπε τα πάντα για τον φανταστικό ήρωα που ξετρύπωσε φυσικά μέσα από αυτοσχεδιασμούς και τζαμάρισμα, ζει στο σήμερα, το αύριο και το χθες, φωτίζει και όχι πτυχές του δικού του εαυτού, γράφει πάντα πρώτα μουσική και πάνω σε αυτή χτίζει ιστορίες, αγαπά τη ρεμπέτικη μουσική, δημιουργεί έναν ροκ δίσκο χωρίς κιθάρες και φαντάζεται να “ντύνει” μουσικά το Stalker του Tarkovski

pthomas-promo-shot-2-jpeg

Βαγγέλης Μακρής που γνωρίσαμε πρώτα στους Victim Of Society, λίγο πριν το 2021, όμως, βρίσκει το alter ego σε ένα solo project που ονομάζει P. Thomas, -μπορείς να τον προφέρεις και Πτώμας-, ακούει μέσα σε αυτό το επαναληπτικό τραγούδι των Suicide και φτιάχνει κομμάτια με συναρπαστική πλοκή. Όταν ήταν μικρός έλεγε ότι όταν μεγαλώσει, θα σχεδιάζει αεροπλάνα, pthomas_voyager θα τον πετύχεις στο Instagram, Δημοσθένης Βουτυράς στα προσεχώς αναγνώσματά του αν θες να μάθεις τι τον γοητεύει και κατηγορηματικά απαντά ότι το πιο ωραίο πράγμα στην Αθήνα είναι οι φίλοι. 

Τι αγαπά και τι μισεί στην πόλη, ποια η σχέση του με το ΞΟΡΚΙ, πώς σχετίζεται ο P. Thomas με τον Jon Hassell, ποιο το ιδανικό soundtrack της δημιουργίας και της συντέλειας του κόσμου, solo ή μπάντα και γιατί, κι άλλα πολλά θα μάθεις σε αυτό το μεθεόρτιο 45λεπτο podcast. 

Press play στο pod και, παρακάτω, άκου και μια playlist με επιλογές του καλεσμένου μας.

Το ντεμπούτο άλμπουμ του P. Thomas, Souvenirs of a Past Life κυκλοφορεί από την Inner Ear.

Φωτογραφίες: Freddie F.

 

Ανανεώνεται κάθε Παρασκευή:

Ακούστε τη λίστα στο Spotify

 
 

poweredbymixcloudpro