Loading color scheme

Το Τέλειο Warm Up: Chevy

Ώρες πριν το πέμπτο Κυψέλη Beat στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης, ο Αθηναίος disco πιονέρος Βασίλης Σεβδαλής aka Dj Chevy μοιράζεται κομμάτια κλειδιά και μυστικά γύρω από την τέχνη του djing. 

Δεν θα ήταν φρόνιμο να φέρω τον Βασίλη στα στούντιο του Avopolis για να ηχογραφήσουμε μόνο το Incoming podcast με τις ιδέες του γύρω από τη νέα του ασχολία, αυτή του event planner στην Αθήνα και όχι μόνο. Ο Chevy στην σχεδόν 25ετή πορεία του έχει υπάρξει «φάρος» για την DJ σκηνή της Αθήνας και ουσιαστικά η αφορμή της κουβέντας μας δεν ήταν άλλη από την διμηνιαία μας στήλη με το σύνηθες ερωτηματολόγιο και το συνοδευτικό Imix. 

Λαλίστατος, πάντα ενημερωμένος και με χαρακτήρα συνεντευξιαζόμενου ανάλογο του εκλεκτικού ύφους που χαρακτηρίζει τις DJ επιλογές του, ο μαν που σχεδόν «έκλεψε» την παράσταση την τελευταία φορά που ο Todd Terje βρέθηκε στην πόλη μας, απαντάει με άνεση στις ερωτήσεις και αφήνει πίσω ένα warm-up mix που είναι το ιδανικό για να σας βάλει στο mood πριν ένα ακόμη Κυριακάτικο Κυψέλη Beat, στις 14 του Απρίλη με εντυπωσιακό local line up (Clubkid, Express Skopelitis, Panagiotis Menegos, Dimitris Papaioannou). 

 

 

Ανανεώνεται κάθε Παρασκευή:

Ακούστε τη λίστα στο Spotify

 
 

poweredbymixcloudpro